Rreth nesh

 

Kompania jonë filloi një kartëvizitë online shtypi, biznes kartën template editing program në vitin 2007, që u mundëson klientëve tanë për të shtypur kartat e biznesit në një më të shpejtë, mënyrë më të përshtatshme dhe të modernizuar. Në vitet e mëparshme, ne e specializuar në shërbimet krijuese dhe shtypje, që ka fituar 12 vjet përvojë në këto fusha.

Qëllimi ynë kryesor është që të ofrojnë karta me cilësi të lartë të biznesit për një gamë shumë të gjerë të përdoruesve të internetit në të gjithë botën, të shtypura në të gjitha gjuhët - me vëmendje të veçantë për biznesin e vogël dhe konsumatorët privat. Stafi ynë janë duke punuar çdo ditë për të përmirësuar procedurat tonë të punës, me teknologji të zhvilluar në përputhje me kërkesat e klientëve tanë.

Shtabi i:

Kft InternetPrint.
Numri i regjistrimit: 0109956205
Tamas u. 14. fsz. 4.
Budapest (III.)
1038
Hungari (Bashkimi Evropian)

dyqan Digital shkruar:

Jegenye u. 6.
Budapest (X.)
1107
Hungari (Bashkimi Evropian)


Kartën e biznesit e prodhimit është kryer në të gjitha aspektet, nga që deri në dërgimin e paketave, në bazë të sistemit tonë të rreptë. Ne kemi punuar nga politikat tona, të cilat ne të këmbëngulë në në çdo rast. Kjo metodë e punës siguron që cilësia është gjithmonë në të njëjtin nivel të lartë apo edhe rritet, si ne vazhdimisht të kontrolluar dhe për të përmirësuar proceset tona të punës.

Të gjitha këto të zbatohet në mënyrë të barabartë për secilin nga proceset e mëposhtme:

Ne bëjmë të gjitha këto për ju - jetojnë kudo në botë - të jenë të kënaqur të theksohet se kartat e cilësinë tonë të biznesit ndihmon për të promovuar biznesin tuaj, dhe për të ndërtuar e rrjetit tuaj personal