Prodhimi dhe dorëzimit

 

Tags qëllim juaj do të dërgohet menjëherë në prodhim. Prodhimi i kartave të biznesit (shtypje, kontrolloni cilësinë, Veshje, prerja dhe paketimit) të zhvillohet në deri në 2 ditë pune, në përputhje me standardet tona të cilësisë. (Shih Produkte)

Tags: Të gatshme produkte janë të përgatitur menjëherë për transport. Ne përdorim, dëmit-rezistente paketa të sigurta, e bërë me mjeshtëri nga materiali i ricikluar. Pakot janë dërguar me postë ajrore. Të gjitha paketat janë të siguruara ndaj humbjes. Kohën e dorëzimit varet nga vendin tuaj të banimit apo vend, por ajo zakonisht merr 7-14 ditë pune për të arritur ju në mail.