Bëni një kalendar fotografik!

Wall kalendarik A3 (Modern)

- Size: 29 x 44 cm
- Spiral i detyruar. Hallkë mur.
- Faqe 12 + 1. Letër me cilësi të lartë.
- Template Calendar Modern

Wall kalendarik A4 (Modern)

- Size: 20 x 29 cm
- Spiral i detyruar. Hallkë mur.
- Faqe 12 + 1. Letër me cilësi të lartë.
- Template Calendar Modern

Kalendari Desktop (Modern)

- Size: 30 x 13 cm
- Spiral i detyruar. të qëndrojë kuti kartoni
- Faqe 12 + 1. Letër me cilësi të lartë.
- Template Calendar Modern

Wall kalendarik A3 (Színes)

- Size: 29 x 44 cm
- Spiral i detyruar. Hallkë mur.
- Faqe 12 + 1. Letër me cilësi të lartë.
- Template Calendar Színes

Wall kalendarik A4 (Színes)

- Size: 20 x 29 cm
- Spiral i detyruar. Hallkë mur.
- Faqe 12 + 1. Letër me cilësi të lartë.
- Template Calendar Színes

Kalendari Desktop (Színes)

- Size: 30 x 13 cm
- Spiral i detyruar. të qëndrojë kuti kartoni
- Faqe 12 + 1. Letër me cilësi të lartë.
- Template Calendar Színes

Wall kalendarik A3 (Fullkép)

- Size: 29 x 44 cm
- Spiral i detyruar. Hallkë mur.
- Faqe 12 + 1. Letër me cilësi të lartë.
- Template Calendar Fullkép

Wall kalendarik A4 (Fullkép)

- Size: 20 x 29 cm
- Spiral i detyruar. Hallkë mur.
- Faqe 12 + 1. Letër me cilësi të lartë.
- Template Calendar Fullkép

Kalendari Desktop (Fullkép)

- Size: 30 x 13 cm
- Spiral i detyruar. të qëndrojë kuti kartoni
- Faqe 12 + 1. Letër me cilësi të lartë.
- Template Calendar Fullkép

Foto kalendarik

 

Tags Përdorni programin tonë krijues kalendar, të shpejt dhe lehtë të krijojë sy-infektues kalendarët mur apo tavolinë, ju mund të jetë krenar për të gjithë vitin!

Tri gjëra e bëjnë këtë një të mirë faqe krijues kalendar:

. Kjo do të thotë që kalendari ynë dizajn software nuk kanë funksione shumë të menaxhohet, ajo është shumë e lehtë për t'u përdorur - por ajo përfshin të gjitha karakteristikat që ju duhet! Më pak është më shumë.

Tags * shpejta. Ju duhet vetëm dy hapa të thjeshtë për të kaluar përmes: për të hartuar një kalendar, të urdhërojë kalendar. Ne e vlerësojmë kohën tuaj.

Tags * çmimin më të mirë, cilësi më të mirë. Ne jemi më të lirë se të shtypura lokale dyqan, sepse nuk ka asnjë tarifë redaktimi. Të gjitha kalendarët janë të përgatitur me kujdes të veçantë, në letër me cilësi të mirë, me të mirë teknologji digjitale. Dhe me shumicën e dashurisë!

</ Ul>

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni me mendimin tuaj, ide, ose ndonjë reagime tjetër!

Pse të zgjidhni na?

Shtypjen me cilësi të lartë shtypi.

Lehtë për t'u përdorur editor, pa shkarkimit.

100% Garanci!

Nëse paketa juaj është e humbur, ose të ardhur tek ju me defekte, ne të paguajë paratë tuaja prapa. Ne mund të dërgoni paketën tuaj përsëri.

Transport falas.

Opsionet e sigurta të pagesës.

Mijëra klientë të kënaqur

Klientëve tanë u pëlqen shumë të jenë në gjendje të dizajnojnë kartat e tyre të biznesit, librat me fotografi dhe kalendarët shpejt dhe me lehtësi me redaktorët në internet të InternetPrint. Pas mijëra klientëve të kënaqur, ju garantojmë se së shpejti do të kuptoni se sa e lehtë është të bësh një album familjar nga ngjarjet e bukura të jetës me disa klikime. Qoftë një ditëlindje, një martesë, një pritje për fëmijë apo një mbledhje miqsh, ju mund t'i grumbulloni të gjitha kujtimet tuaja të dashura në librin tuaj të fotografive, broshurën e fotografive, kalendarin tuaj fotografik. Mund të zgjidhni mbulesa të forta ose të buta, të bëni albume gjithnjë e më të mëdha, t'i dekoroni ashtu siç dëshironi. Me cilësinë e lartë të teknologjisë së printimit dixhital dhe përdorimin e letrave premium, ne në InternetPrint ndihmojmë që kujtimet që ju vlerësoni t'i bëjnë edhe më të vlefshme.

Opsionet e sigurta të pagesës:

Partnerët tanë të dërgesës:

Mund të na gjeni këtu: