За нас

 

Нашата фирма започна онлајн бизнис картичка печатење, визит-карта дефиниција програма за уредување во 2007 година, што им овозможува на клиентите да се печати визит карти во побрз, поедноставен и модернизирани начин. Во претходните години, што стручен во креативни и печатарски услуги, ја доби 12 години работно искуство во овие области.

Наша основна цел е да нудиме со врвен квалитет на визит карти за исклучително широк спектар на корисници на интернет низ целиот свет, отпечатена на сите јазици - со посебно внимание на малите бизниси и приватни клиенти. Нашиот тим се работи секој ден да ги подобриме нашите процедури на работа, со технологија развиена во согласност со барањата на нашите клиенти.

Седиште:

InternetPrint Kft.
Регистарски број: 0109956205
Тамаш U. 14. fsz. 4.
Будимпешта (III.)
1038
Унгарија (Европска Унија)

Дигитални печатница:

Jegenye U. 6.
Будимпешта (Х)
1107
Унгарија (Европска Унија)


На визит-карта производството се врши во сите аспекти, од редот до испраќање на пакети, според нашите строги систем. Има работено од нашата политика, од кои сите ние инсистираме на во секој случај. Овој метод на работа е убедена дека квалитетот е секогаш на исто високо ниво, па дури и се зголемува, како што постојано се провери и да се подобри нашата работа процеси.

Сите овие се однесуваат подеднакво на секој од следниве процеси:

Ние го правиме сето тоа за вас - живеат насекаде во светот - за да биде задоволен да се напомене дека нашиот квалитет бизнис картички помага промоција на вашиот бизнис и да се изгради до вашите лични мрежа