Производство и испорака

 

Вашата нарачка ќе биде веднаш се доставуваат до производство. Производството на визит карти (печатење, проверка на квалитет, обложување, сечење и пакување) се одвива во до 2 работни дена, во согласност со нашите стандарди за квалитет. (Види Производи)

на готови производи се веднаш подготвени за транспорт. Ние ги користиме безбедно, штета отпорни пакети, умно направени од рециклиран материјал. Пакетите се испраќаат со авионска пошта. Сите пакети се осигурани од загуба. Времето за испорака зависи од Вашата земја на живеење или локација, но тоа обично трае 7-14 работни дена да ви стигне по пошта.