Приватност и безбедност

 

Во текот на дизајн на нашата бизнис карта систем на производство, посебно внимание беше однесен во безбедноста на податоците.

Кога ќе станете наш клиент, контакт е-маил, на превозот и платежна информации, како и бизнис картичка ќе биде снимен во системот. Овие податоци се заштитени и безбедно складирана на нашите сервери правилно конфигуриран. Овие податоци и бекап се достапни само на нашите верни колеги, кои се потполно свесни за нашата одговорност во кривичното право. Ние гарантираме дека овие податоци нема да - од било која причина - да се даде на трета страна.

Ние мразат спем! Ние никогаш нема да ја продаде својата e-mail, или некој од вашите податоци на било која трета страна, и ние никогаш нема да ти испрати реклами. Ќе ги искористиме вашите податоци само за да ве контактираме.

На нареди и печатени визит карти се под иста политика за безбедност. Нашите колеги кои се подготвуваат вашиот бизнис картичките се целосно свесни за нивната одговорност во врска со вашите лични податоци. Нашите производи се спакувани во безбедна, дискретни пакување. Вашиот бизнис картички се ваши приватна сопственост од самиот почеток, и тие може само да ви стигне лично.

Можете да плаќаат производи прекуPayPal. PayPal е меѓународно призната, сигурно платниот систем, кој е интегриран со бизнис InternetPrint.eu картичка дизајн. Ова е за вас да се осигура дека вашата кредитна картичка се безбедни.(Ние не можат да добијат, а не може да собере некој од вашите податоци за кредитни карти, тоа е само ракува преку PayPal.)

Тука може да најдете детални информации: