Направете фото календар!

Вол календар A3 (Modern)

- Големина: 29 x 44 cm
- Спирала врзани. Ѕид закачалката.
- 12 + 1 страници. Висок хартија квалитет.
- Календар дефиниција Modern

Вол календар A4 (Modern)

- Големина: 20 x 29 cm
- Спирала врзани. Ѕид закачалката.
- 12 + 1 страници. Висок хартија квалитет.
- Календар дефиниција Modern

Desktop календар (Modern)

- Големина: 30 x 13 cm
- Спирала врзани. картонска стојат
- 12 + 1 страници. Висок хартија квалитет.
- Календар дефиниција Modern

Вол календар A3 (Színes)

- Големина: 29 x 44 cm
- Спирала врзани. Ѕид закачалката.
- 12 + 1 страници. Висок хартија квалитет.
- Календар дефиниција Színes

Вол календар A4 (Színes)

- Големина: 20 x 29 cm
- Спирала врзани. Ѕид закачалката.
- 12 + 1 страници. Висок хартија квалитет.
- Календар дефиниција Színes

Desktop календар (Színes)

- Големина: 30 x 13 cm
- Спирала врзани. картонска стојат
- 12 + 1 страници. Висок хартија квалитет.
- Календар дефиниција Színes

Вол календар A3 (Fullkép)

- Големина: 29 x 44 cm
- Спирала врзани. Ѕид закачалката.
- 12 + 1 страници. Висок хартија квалитет.
- Календар дефиниција Fullkép

Вол календар A4 (Fullkép)

- Големина: 20 x 29 cm
- Спирала врзани. Ѕид закачалката.
- 12 + 1 страници. Висок хартија квалитет.
- Календар дефиниција Fullkép

Desktop календар (Fullkép)

- Големина: 30 x 13 cm
- Спирала врзани. картонска стојат
- 12 + 1 страници. Висок хартија квалитет.
- Календар дефиниција Fullkép

Фото календар

 

Користете го нашиот календар творецот програма, брзо и лесно да креирате око-фаќање на ѕид или маса календари, можете да бидете горди на целата година!

Три работи го направи ова подобро календар страница творецот:

</ Ul>

Ве молиме слободно да не контактирате со Ваше мислење, идеи, или било која друга мислење!

Зошто да не одберете нас?

Висок квалитет на печатење.

Лесен за користење уредник, без преземање.

100% гаранција!

Ако вашиот пакет е изгубена, или пристигна на вас со дефекти, ние се посвети вашите пари назад. Ние можеме да испраќаме вашиот пакет повторно.

Бесплатна испорака.

Безбедни опции за плаќање.

Илјадници задоволни клиенти

Нашите клиенти навистина сакаат да можат брзо и лесно да дизајнираат свои визит-картички, фото книги и календари со онлајн уредниците на InternetPrint. По илјадници задоволни клиенти, гарантираме дека наскоро ќе сфатите колку е лесно да направите семеен албум од убавите настани во животот со неколку кликања. Без разлика дали станува збор за роденден, свадба, чекање бебе или собир на пријатели, можете да ги соберете сите ваши убави спомени во вашата книга со фотографии, фото книшка, фото календар. Можете да изберете тврди или меки облоги, да правите помали и поголеми албуми, да ги декорирате како што сакате. Со високиот квалитет на технологијата за дигитално печатење и употребата на врвни хартии, ние во InternetPrint помагаме да ги направиме спомените што ги цените уште повредни.

Безбедни опции за плаќање:

Нашите партнери за испорака:

Можете да не најдете овде: